Her er lidt opfølgning på den triste sag om Pinsevækkelsen der har valgt at invitere de falske profetpar Carol og John Arnott som er kendt fra den såkaldte “Toronto vækkelse” (se mere her: https://sand.omvendelse.dk/er-john-arnott-velsignet-af-gud-eller-forbandet-3494.htm og her https://sand.omvendelse.dk/er-john-arnott-velsignet-af-gud-eller-forbandet-3494.htm)
Andrew Strom som har været involveret i disse ekstreme dele i det karismatiske kirkenetværk, har valgt i dag at gå imod det han arbejdede indenfor dengang. Årsagen til det var at han mere og mere klart kunne se at de oplevelser de oplevede, havde mere til fælles med det man ser i panteistiske religioner som hinduisme og buddhisme. Han har fået lavet flere videoer om det, og jeg vil vise en af serierne her. Jeg vil dog gøre opmærksom på at musikken i videoerne er lidt for manipulerende, og det burde ikke være nødvendigt at bruge den slags musik, for at dokumentere at der er noget helt helt forkert her. Hvis man synes den er for manipulerende er der lavet en lignende serie, som ikke går helt så meget i dybden som denne her. Den kan man se første del af på følgende link: http://www.youtube.com/watch?v=B-Y5R_raf6M&feature=relmfu

I den første video, ser man hvordan Toronto vækkelsen startede og hvem de arbejdede sammen med, og hvordan dette bredte sig til store dele af verden. Andrew stiller også det vigtige spørgsmål, om hvorhenne i bibelen finder vi disse mærkværdige manifestationer, og hvis vi ikke kan finde dem der, er der så overhovedet grund til at tro de er fra Gud? Særlig når det er noget man ser mere i de okkulte retninger end i kristendommen.

I den anden video vil du bl.a. kunne gense den falske profet Todd Bentley, som Carol og Arnott støttede klart op om, samt hvordan de oplevelser folk havde der og i Toronto har mere til fælles med åndelige oplevelser fra hinduismen end kristendom.

I den sidste video i Andrews serie, kan du se hvad konsekvenserne af denne tilgang til det åndelige kan medføre af virvar og kaos. Når du ser disse videoer (som for en stor del ikke har undeliggende musik) så spørg dig selv om det her er Helligånden eller om det er besættelse. Og sæt dig gerne ned og se hvad bibelen siger om den der er født ved Guds ånd, og er fyldt af Guds ånd. For det kan jeg og mange andre ikke få til at passe med det man ser her. Alligevel har pinsevækkelsens ledere valgt at invitere en der står for akkurat det man ser i disse videoer.

Jeg vil slutte af med at vise en video fra den kirke hvor Carol og John Arnott kommer fra Toronto Christian Airport Fellowship. Det er en video som skulle vise at det er godt hvad der foregår. Men når man kan sammenligne med ovenstående videoer, så ser det altså ikke særlig fornuftigt ud mere. Og tilbage står jeg med et spørgsmål som går på, hvem er de pastorer der kan anbefale deres kirkemedlemmer at drage til Pinsevækkelsens sommercamp når det er den slags man ønsker at sprede?

Share on Facebook

2 Responses to “Andrew Strom om John Arnott, Rick Joyner, Robert Howard Browne, Patricia King og de andre latter rain prophets”

 1. Anne Dorthe Nielsen Says:

  TAK RENE! Jeg takker de vågne vægtere på muren, som ser ulvene komme, dem som kun kommer for at røve og stjæle hvad der tilhører Kristus. Jeg tar’ dronning Margrethes ord i min mund og siger GUD BEVARE DANMARK!

 2. Birthe Jensen Says:

  Kære Rene.
  Efter at have set flere videoer med advarsel mod kundalini i fsk. menigheder må jeg sige, jeg er chokeret. Det er langt værre end man kan forestille sig. Godt at nogen tør sige fra. Vi skal udskille os fra dette frafald. Jeg spørger Hvordan kan ledere være så blinde? Undersøger de slet ikke hvem de åbner dørene for? Kender de overhovedet Ordet/Kristus? Man kan få sine tvivl.
  Nu er det så op til os, som har fået oplyst hvad der egentligt sker, at sprede sandheden.
  Tak for din utrættelige indsats imod denne livsfarlige og fuldstændige groteske lære. Og tak for at du samtidig (hvilket er vigtigt) forkunder det sande evangelium.
  Ja Anne Dorthe Gud bevare sin menighed eller som du siger Danmark.
  Mkh. Birthe

Leave a Reply