I dag er så den sidste dag med deeper konferencen. Vi fik præsentationer fra bl.a. Ken Ham der talte om skabelsen ud fra 1 mosebog. Marshall Foster som også var en af talerne gav en gennemgang af den kristne tros udbredelse i Europa. Det hele blev afsluttet af Kirk Cameron, Ray Comfort og Todd Friel der samlede de vigtigste budskaber sammen, bl.a. hvordan vi skal leve som kristne og hvordan vi rent faktisk fører den hellige livsførelse ud i hverdagen.
Det hele har været meget vellykket og jeg kan kun opfordre dem der hjemme til at tage med næste år, hvis de har chancen.

Dagens højdepunkt var nok, at vi var ca. 500 mennesker der senere samme dag gik sammen om at lave open air og personlig evangelisation down town Atlanta. Vi var blevet delt op i 5 forskellige hold som hver fik deres egne områder. Jeg (Anders red.) var selv på det femte hold, og vi fik et ret specielt område i byen. Hele oktober måned er afsat til fejring af Haloween. Folk var klædt ud og der blev drukket tæt. Rent åndeligt var det et meget mørkt område at vidne i, men det er en realitet, at jo mørkere det er, jo klarere lyser den enkelte kristne op. Jeg ved at der var rigtig mange der fik fortalt evangeliet her i aften og det er vores pligt at bede for alle dem vi har talt med. Personligt havde jeg selv nogle gode samtaler, hvor jeg kunne mærke at loven og ikke mindst Guds kærlighed fik fodfæste i det enkelte menneske. Al ære til vor konge Jesus.

Share on Facebook

One Response to “Anders og Cameron sidste dag på Deeperconference”

  1. Martin Willemoes Hansen Says:

    Helt fantastisk at høre!!! Må Gud blive æret og fortsat velsigne jer!

Leave a Reply