(Ambassadors Academy er en slags træningsskole i bl.a. Open air preaching. Red.)

Vi har nu overstået nogle dage som jeg vil beskrive som livsforandrende, både hvad gælder personlige mål, men også venskaber med andre kristne søstre og brødre, som kom med det samme mål som jeg selv, nemlig at forkynde de gode nyheder om Jesus Kristus på gader og stræder.
Den første rigtige dag var afsat til træning og undervisning. Talere som Ray Comfort, Kirk Cameron og Tony Miano var blandt. Der blev både på en humoristisk og alvorlig måde lagt fokus på vigtigheden af at vidne én til én, og tips til open air. Om aftenen havde vi mulighed for at have fællesskab så længe vi ønskede. Jeg kan ikke beskrive klart nok i ord, hvordan det føltes at være blandt brødre og søstre i Herren som har samme ønske og passion om at gøre det sidste af Jesus bud til deres første prioritet.

Dagen oprandt, hvor vi skulle til Hollywood. Inden da blev det også til en rundvisning på LivingWaters og der blev der øvet på noget som jeg aldrig troede, var muligt: ”Stop Light Preaching” Det går ud på at stå ved et lysreguleret fodgængeroverfelt. Man har så ca. 45 sekunder til at prædike evangeliet inden det bliver grønt og folk begynder at gå. Jeg tror at alle nåede at prøve det. Det må siges at være en speciel form for evangelisering, og det kan diskuteres om det er en rigtig fremgangsmåde. Det er en god øvelse, da man skal være præcis og kortfattet i sin præsentation af evangeliet.
Senere samme dag var der både open air og én til én encounters.
Det var virkelig en speciel oplevelse, da der samme dag var halloween fest og det var ikke unormalt alt man kunne finde en god heckler der var med til at tiltrække mange flere.

Da vi tog shuttle bussen hjem sent om aftenen var alle meget udmattede, men alligevel var folk fyldt med godt humør og der blev sunget hymner hele vejen hjem til hotellet.
Det er fantastisk hvor godt humør man har, efter at have brugt en hel dag til at forkynde evangeliet.

Den sidste dag blev brugt på Huntington Beach. Vi havde 2 stationer hvor vi havde open air. Det var over alt forventning og Guds ord blev proklameret. Om aftenen havde vi fællesskab og vidnesbyrd. Vi blev mindet om én ting: Giv aldrig op!

Se Tony Mianos hjemmeside her, og Ray Comforts hjemmeside her.

Share on Facebook

Leave a Reply