Jeg var i går sammen med David Jakobsen fra apologetik.dk. Vi havde en snak om det 21århundredes svar på Billy Graham, nemlig Rob Bell. Jeg er selvfølgelig ikke enig i at man kan sammenligne Rob Bell med Billy Graham, men det er der andre der desværre gør. Men David og jeg fik optaget vores samtale til dette podcast, som du enten kan downloade eller høre online her på siden.

Det tager lige en to tre minutter inden vi kommer ordentlig igang, fordi jeg lige skulle fortælle om mit første bekendtskab med Rob Bell, og det er måske ikke så interessant at høre på. Men hvad der bliver sagt derefter tror jeg mange vil kunne få glæde af, for at kunne forsvare troen når vi bliver konfronteret med lære og lærere fra emergent church bevægelsen.

Hvorfor skriver jeg i stero i overskriften, er der måske nogle der tænker. Jo, David og jeg fik endelig optaget på en ordentligt lydoptager der også optager i stereo, med en rimelig god lyd. Så nu kan du høre os som om vi næsten er der.

Hvis du ønsker at se de videoer som bliver nævnt i podcastet, kan du se dem her:
Rob Bell bliver afsløret som vranglærer
og her:
Advarsel! Rob Bell er blevet oversat til dansk

Share on Facebook

One Response to “Afsløring af Rob Bell. Nu i stereo”

  1. Lars Dorland Says:

    Hvis det er den samme, jeg hørte inde på apologetik, så kan jeg følge dig i de fleste kritikpunkter af Rob Bell – selv om jeg ikke har læst Velvet Elvis eller Sex God. Synes dog hurtigt, I mister Rob Bell af syne i dette podcast.

    Konklusionen at vi skal prædike som Jesus prædikede for 2000 år siden i en komplet anderledes kontekst er jeg dog ikke enig i – hvem ved, hvordan Jesus havde prædiket i Danmark i 2008? Dette må Helligånden og Guds Ord hjælpe os til at finde ud af, mens kernen og principperne om synd og nåde må oversættes, så det kan gøres forståeligt for nutidens mennesker.

Leave a Reply