06
Sep
written by: René Vester

Velkommen til bloggen på omvendelse.dk

Omvendelse.dk er startet som en reaktion på den ubibelske udvikling som mange kirker desværre er påvirket af i dag. På hovedsiden omvendelse.dk kan du læse den bibelske årsag til at Jesus døde på et kors, og hvorfor det har stor betydning for dig. Mens der her på bloggen er fokus på flere forskellige områder som omhandler kristendom. Det der bliver forsøgt her, er en tilbagevenden til den gamle sandhed. Den sandhed som der står om i bibelen, og som stadig gælder i dag.

Mit navn er René Vester og er administrator af siden. Jeg er selv forundret over hvor mange der besøger denne side og  besøger den jævnligt. Jeg håber du vil finde siden ligeså interessant som dem. Har du spørgsmål til det der bliver skrevet er du velkommen til at kommentere mine blogindlæg, eller sende en mail til info@omvendelse.dk.

Jeg har været en kristen i lidt over 20 år nu, og har næsten dagligt læst i bibelen. Jeg har i min tid som kristen engageret mig i den kirke jeg kommer i, og kan kun anbefale andre kristne at man tilhører en kirke og er involveret der. Kirken er Guds gave til den kristne, så alene det er en god grund til at komme i en menighed.

Jeg forsøger ikke som nogen tror, at gøre mig bedre end andre her på bloggen. For jeg er en synder der er frelst af Guds nåde, det skyldes ikke mig selv. Jeg er en mand der er fuld af fejl. Men med de fejl jeg nu engang har vil jeg gerne pege på mit primære mål med denne hjemmeside. Det mål er at pege på Jesus, for kun på grund af Ham, og Hans værk på korset er jeg frelst og tilhører Ham.

Alle bibelskriftsteder som bliver brugt på denne blog er hentet fra den autoriserede oversættelse, © Det Danske Bibelselskab 1992, medmindre andet er skrevet.