De faste læsere af bloggen her har nok lagt mærke til, at jeg er bagefter med nogle af de ting som jeg har sagt jeg ville skrive om. Årsagen er ganske enkel, at jeg har travlt. Mit nye arbejde kræver en del mere af mig end mit foregående, og sådan er det bare. Det er der ikke så meget at gøre ved. Jeg er til gengæld glad for mit arbejde.

Nu har jeg i lidt over et år, arbejdet med bloggen således at der fra mandag til lørdag plejede at ligge mindst et indlæg om dagen, fra morgenstunden af. Det havde jeg overskud til at gøre, under mit forrige arbejde. Det kan jeg ikke længere. For det at levere et dagligt indlæg, kræver et stykke arbejde, det kommer ikke gratis. Så derfor er det med ærgrelse, at jeg må annoncere at den stabilitet som der hidtil har været her på bloggen, ikke vil fortsætte det næste stykke tid. Om det kommer tilbage til noget der ligner det hidtidige, eller om kommende indlæg bliver flyttet over på en fælles blog med andre ligesindede ved jeg ikke. Men jeg er nødt til at se i øjnene, at mine ressourcer er begrænsede.

Om det betyder at der vil komme mindre på bloggen end der gjorde før, ved jeg ikke. Det vil nok ikke blive meget mindre. Men man kan ikke forvente at der vil komme noget på dagligt. Det gode ved at jeg ikke længere forpligter mig til et dagligt indlæg, er at jeg kan bruge mere tid på at forberede mine prædikener. Det er et ret stort arbejde. Men jeg tror det er vigtigt at investere mere af min tid på det fremover, og håber jeg kan frigøre tid til det ved ikke at forpligte mig til daglige indlæg her på bloggen.

En tak
Men tak til jer læsere som har fulgt med dagligt. Jeg håber der kommer en dag, hvor I ikke længere finder behov for at læse her på denne og lignende hjemmesider, fordi I får bedre mad i jeres egne kirker. Det er mit håb at det vil ske, og jeg har også tro til Gud for at Han kan få det til at ske. For jeg tror på at vi har en stor Gud. En Gud for hvem alt er muligt! Og jeg tror på at Han vil og kan genoprette sin kirke. Men Han søger folk der er villige til at stå op, og proklamere hvad Guds ord er, (og hvad Guds ord ikke er).

” Prædik ordet, stå frem i tide og utide, overbevis, irettesæt, forman, tålmodigt og med stadig undervisning! For der vil komme en tid, da folk ikke vil finde sig i den sunde lære, men skaffe sig lærere i massevis efter deres eget hoved, fordi det kildrer deres ører. De vil vende det døve øre til sandheden og slå sig på myter. Men du, hold altid hovedet koldt, bær dine lidelser, gør din gerning som evangelist og fuldfør din tjeneste!” Anden Timoteus 4.2-5

Share on Facebook

3 Responses to “Ændringer på Sand.omvendelse.dk”

 1. Kim Thomassen Says:

  Det er en sørgelige meddelse du her kommer med Rene, men jeg kan godt forstå at du på grund af manglende tid er nødt til at nedprioritere sand.omvendelse.dk, men der er stadigvæk brug for nogen som skriver om vranglære, eller det som hedder falsk lære som desværre i stigende grad sniger sig ind i Folkekirken og Frikirkerne.

  Min egen erfaringer med at skrive indlæg på bloggen bruger jeg 3-4 timer på forarbejde til hver indlæg på bloggen. Håber at du ikke helt holder op med at skrive.

  MVH
  Kim

  PS: Jeg skal hilse mange gange fra Torsten…….

 2. René Vester Says:

  Hej Kim
  Bare rolig, jeg holder ikke op med at skrive. Men det bliver nok ikke hver dag mere. Jeg vil rigtig gerne bruge tid på at skrive prædikener. Specielt prædikener som den jeg lavede om “Den fortabte søn” (Den kan høres her). Jeg vil gerne vise hvad der sker når vi begynder at læse ud af bibelen, istedet for at læse ting ind i bibelen. Når folk først hører den slags forkyndelse, så er der mange som vil begynde at få øjnene op for hvor dårlig forkyndelsen er i mange kirker i idag. Når folk finder ud af det, så tror jeg der er mange som vil begynde at efterspørge ordentlig forkyndelse.

  Jeg håber bestemt også at du fortsætter med at blogge.

 3. Kim Thomassen Says:

  Hej Rene

  Bloggen vil forsat blive opdateret med jævnlige mellemrum. Sidste nye indlæg er den 10.12.08, Skal aktiv dødshjælp være lovlig i Danmark?.

  MVH
  Kim

Leave a Reply